Competitive Apex Legends game Quiz Answers 100% Score

Competitive Apex Legends 

Competitive Apex Legends 
Quiz. In Apex Legends, players in squads of two or three select a character with pre-set abilities referred to as a Legend, and battle against other players to be the last squad standing. Players earn experience based on their performance in matches, through which they can earn Apex Packs that contain cosmetic items. Cosmetics can also be purchased from the in-game store, earned through seasonal Battle Passes, or awarded through limited-time events.



1. ARE YOU AN APEX PREDATOR? PROVE IT WITH THIS APEX LEGENDS TRIVIA QUIZ

  • Octane, Horizon, Lifeline, Loba
  • Octane, Bangalore, Loba, Lifeline
  • Mirage, Bangalore, Loba, Lifeline
  • Caustic, Mirage, Loba, Lifeline


Right Answer: Octane, Horizon, Lifeline, Loba




2. HOW DID OCTANE LOSE HIS LEGS?

  • Blown off by an Arc Star
  • Experimenting on his own body
  • Trying to Break a Gauntlet Record
  • Saving Loba’s Life


Right Answer: Trying to Break a Gauntlet Record



3. WHICH LEGEND USED TO BE A PILOT?

  • Octane
  • Horizon
  • Valkyrie
  • Pathfinder


Right Answer: Valkyrie




4. BANGALORE IS A SOLDIER FROM WHICH FACTION?

  • IMC
  • Hammond
  • Frontier
  • Predators


Right Answer: IMC




5. WHICH LEGEND IS THE DAUGHTER OF A LEAD ENGINEER FOR THE APEX GAMES?

  • Horizon
  • Rampart
  • Wraith
  • Loba


Right Answer: Rampart



6. HOW MANY LEGENDS DID THE GAME ORIGINALLY START WITH?

  • 7
  • 6
  • 10
  • 8


Right Answer: 8


7. WHICH SEASON FIRST ADDED COMICS TO THE GAMES?

  • 3
  • 6
  • 7
  • 5


Right Answer: 6


8. WHICH TITANFALL 2 CHARACTER MADE AN APPEARANCE AT THE END OF SEASON 5’S THE BROKEN GHOST QUEST?

  • Viper
  • BT
  • Ash
  • Kuben Blisk


Right Answer: Ash


9. WHICH CLASS CONTAINS THE MOST LEGENDS?

  • Recon
  • Offensive
  • Defensive
  • Support


Right Answer: Offensive


10. WHICH LEGEND SWITCHED CLASSES IN SEASON 4?

  • Wattson
  • Pathfinder
  • Bloodhound
  • Crypto


Right Answer: Pathfinder



11. WHICH OF THESE WEAPONS HAS NEVER BEEN IN A SUPPLY DROP IN NORMAL GAME MODES?

  • Charge Rifle
  • Devotion
  • L-Star
  • Mastiff


Right Answer: Charge Rifle



12. WHICH HOP-UP HAS ONLY BEEN SEEN IN ONE SEASON SO FAR?

  • Skullpiercer rifle
  • Quickdraw Holster
  • Selectfire Receiver
  • Disruptor Rounds


Right Answer: Disruptor Rounds


13. WHO IS THE YOUNGEST LEGEND?

  • Octane
  • Rampart
  • Lifeline
  • Valkyrie


Right Answer: Rampart


14. WHO IS THE OLDEST LEGEND?

  • Pathfinder
  • Revenant
  • Fuse
  • Caustic


Right Answer: Revenant



15. WHICH OF THESE LEGENDS HAS THE SWIFT MEND ABILITY?

  • Lifeline
  • Mirage
  • Octane
  • Gibralter


Right Answer: Octane


16. MATCH THE ABILITY: NEARBY EPIC AND LEGENDARY LOOT CAN BE SEEN THROUGH WALLS. THE RANGE IS THE SAME AS A BLACK MARKET BOUTIQUE.

  • Heart Seeker
  • Insider Knowledge
  • Eye For Quality
  • Now You See Me


Right Answer: Eye For Quality


17. MATCH THE ABILITY: STACK AN EXTRA GRENADE PER INVENTORY SLOT. FIRE GRENADES FARTHER, FASTER, AND MORE ACCURATELY.

  • Grenadier
  • Modded Loader
  • Defensive Bombardment
  • Rolling Thunder


Right Answer: Grenadier


18. HOW LONG DOES WRAITH’S DIMENSIONAL RIFT LAST?

  • 45 Seconds
  • 60 seconds
  • 90 Seconds
  • 75 Seconds


Right Answer: 60 seconds



19. WHICH LEGEND HAS THE LONGEST COOLDOWN TIME FOR THEIR ULTIMATE?

  • Lifeline
  • Gibralter
  • Bangalore
  • Revenant


Right Answer: Lifeline



20. WHAT IS THE MAX MAGAZINE SIZE OF A FLATLINE?

21. HOW MUCH DAMAGE DOES A KRABER HEADSHOT DO TO A LEGEND WITH A WHITE HELMET ON?


  • 435
  • 398
  • 319
  • 355


Right Answer: 398


22. HOW MUCH DAMAGE DOES A LEVEL 5 EVO SHIELD ABSORB?

  • 100
  • 150
  • 125
  • 200



Right Answer: 125

23. HOW LONG DOES IT TAKE FOR THE KNUCKLE CLUSTER TO RECHARGE?

  • 10 Seconds
  • 20 Seconds
  • 25 Seconds
  • 30 Seconds


Right Answer: 20 Seconds




24. WHICH LEGEND HAS THE ABILITY TO DISABLE OTHER LEGEND’S ABILITIES FOR A PERIOD OF TIME?

  • Horizon
  • Crypto
  • Pathfinder
  • Revenant



Right Answer: Revenant


25. HOW LONG DOES OCTANE’S STIM LAST?


  • 6 Seconds
  • 5 Seconds
  • 10 Seconds
  • 8 Seconds


Right Answer: 6 Seconds

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *